<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

10 grunner til at du bør få deg elektronisk kjørebok i 2022

Kjører du litt i jobb, er det mange gode grunner til at du bør få deg en elektronisk kjørebok fra Autogear. Her er et lite utvalg av hva våre kunder trekker frem som de beste grunnene til å få kjørebok fra Autogear.


  1. Du sparer masse tid som du ellers ville brukt på å skrive kjørebok. Mange sparer flere timer i uken, sammenlignet med å føre kjørebok manuelt.
  2. Du får mer utbetalt i kjøregodtgjørelse, siden kjøreboken passer på å få med alle kilometerne du kjører. GPS-enheten sporer raskt og presist din kjørerute.
  3. Det er lettere å skille arbeids- og private reiser. I den nettbaserte kjøreboken kan du enkelt sette opp regler som gjør at det automatisk skilles mellom kjøring i jobb og privat.
  4. Du går aldri glipp av en eneste bompassering. Å søke opp bompasseringer manuelt kan være tidkrevende. Vår kjørebok registrerer hver eneste bom, og fører satsen rett inn i kjøreboken for deg.
  5. Du har høyere sannsynlighet for at bilen din blir funnet dersom den blir stjålet. Ettersom Autogear  har innebygget GPS, spores alle bilens bevegelser.
  6. Du har full dokumentasjon på kjøringen din. Alle våre rapporter er revisorgodkjente og inneholder alle Skatteetatens krav til dokumentasjon for reiseregninger.
  7. Du får tilgang til en av markedets aller beste kundeservice, med 96 prosent fornøyde brukere.
  8. Det kreves ingen montering. 
  9. Det blir litt morsommere å kjøre bil i jobben når du vet at du vet at kjøreboken nærmest skriver seg selv!
  10. Det er en god følelse å ha kontroll og orden!

Elektronisk kjørebok fra Autogear kan gjøre 2022 til et effektivt år hvor du sparer både tid og penger. Du slipper å bruke unødvendig tid på å notere ned all småkjøring da det registreres fortløpende. I tillegg er alle våre rapporter automatiserte, og godkjent som dokumentasjon ved bokettersyn.

Gjør som våre kunder, få en enklere hverdag i 2022 med elektronisk kjørebok! Klikk her for å starte en gratis prøveperiode.

Lurer du på om en elektronisk kjørebok lønner seg for deg? Ta vår test her.

New call-to-action