<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Om Autogear i perioden med tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset

Som alle andre bedrifter tilpasser Autogear seg situasjonen med koronaviruset og vedtakene fra regjeringen og Folkehelseinstituttet om blant annet stengte skoler. Slik fungerer det for våre ansatte, brukere og eventuelle fremtidige kunder.

Drift og kundeservice som vanlig

Autogear har fra og med 13. mars gått over til at alle ansatte i utgangspunktet sitter på hjemmekontor. Slik sikres fortsatt normal drift samtidig som ansatte får tilpasset seg situasjonen med blant annet stengte barnehager og skoler. Som kunde får du tak i oss på epost og telefon på akkurat samme måte som før, men kontoret er stengt inntil videre.

Ta kontakt hvis du trenger noe

Mange av våre kunder er på veien med produkter og tjenester som er viktige for å opprettholde et velfungerende samfunn. Vi er takknemlige for innsatsen og ber alle kunder som skulle få spesielle behov i forbindelse med perioden vi nå er inne i om å ta kontakt hvis det er noe vi kan bidra med.

Utsatt fakturering eller utsendelse for nye kunder

Vi er også opptatt av å bidra til at oppholdet i den pågående digitaliseringen i norsk næringsliv blir så kort som mulig. Vi tilpasser derfor fakturering av nye bestillinger til situasjonen og følgende gjelder derfor som ekstra valgmuligheter for nye kunder så lenge skolene er stengt:

 • Forsinket fakturering
  De som ønsker å bli ny kunde i perioden vil få tilsendt GPS-enheter som vanlig, men fakturering vil først skje når skolene har åpnet igjen og da med 30 dagers betalingsfrist. Abonnementet starter da med andre ord opp som vanlig, men du får ekstra lang betalingstid.

 • Forsinket oppstart
  De som er interessert men ønsker å vente med å få Autogear til situasjonen er avklart kan allikevel bestille nå, og få tilsendt GPS-enhet når skolene har åpnet igjen. 


  Autogear følger med på myndighetenes anbefalinger og vurderer situasjonen fortløpende.
  Ta vare på hverandre ute på veien.

  Annar Bøhn
  Daglig leder Autogear