<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

5 grunner til å starte året med elektronisk kjørebok

Av Bente Skogsrud 3. januar 2016

2016 er her. Det er tiden for nyttårsforsetter og mange ønsker å bli en bedre versjon av seg selv det kommende året. Mange kan nemlig spare både tid og penger på å starte med elektronisk kjørebok. Så om sparing og prioritering av tid er en del av dine nyttårsforsetter, da bør du lese videre. 

Det finnes mange gode årsaker til å starte med elektronisk kjørebok. Vi gir deg her fem av de viktigste: 

1. Det fra og med 2016 er påbudt i noen tilfeller 

Myndighetene krever fra og med 1. januar 2016 elektronisk kjørebok for deg som har tilgang på firmabil og vil dokumentere over 40.000 kjørte kilometer i næring, eller bruker yrkesbilen i jobbsammenheng. Når noe er påbudt så er det ofte en god grunn i seg selv til å gjøre det, men her er det flere fordeler å hente også. Bare les videre!

 

2. Bedre kontroll


Det er enkelt å jukse med en manuell kjørebok, derfor kan ofte tilliten mellom arbeidsgiver og ansatt bli utsatt. Har du husket riktig? Kjørte du virkelig så mye forrige måned? Slike spørsmål er nok til å få enhver til å tvile. Men jukse, det kan du ikke med elektronisk versjon. Erfaringsmessig vet vi at bedrifter som innfører elektronisk kjørebok får lavere drivstoffbruk og lavere antall kjørte kilometer. Plutselig sparer du bedriften for penger og det vil din sjef elske deg for!


3. Effektiv tidsbruk


Det tar tid å administrere manuelle kjørebøker, både for sjåføren, administrasjonen og regnskapsføreren. Er ikke dette dyrebar tid du gjerne skulle brukt på noe annet? Kanskje du får tid til enda et salg, et kundemøte eller å dra hjem litt før tiden? I tilfelle bokettersyn kan det være mange arbeidsdager spart ved å slippe å prøve å huske hver arbeidsdag i detalj. Er du overbevist?


4. Riktig fokus


Det er slutten på måneden og alle skal levere inn kjørebok. Panikken brer seg, notater samles og hukommelsen vris. Høres dette kjent ut? Dette er tid både du og dine kollegaer kunne brukt på helt andre ting. Aktiviteter som faktisk tilfører noe av verdi til bedriften og til deg selv. Det er vanskelig nok å ha en effektiv arbeidsdag uten distraksjoner, så hvorfor legge til enda en? 


5. Du får en enklere hverdag


Innledningsvis nevnte vi dette med nyttårsforsetter. De fleste av oss ønsker å bli litt bedre enn hva vi var i fjor. En elektronisk kjørebok vil ikke gjøre deg slankere eller hjelpe deg å stumpe røyken, men den vil definitivt gjøre arbeidshverdagen litt enklere. Dermed får du tid til å konsentrere deg om andre ting som kan gjøre 2016 til et supert år, hva enn det måtte være. 

  

New Call-to-action

 

Om Autogear

Om Autogear

Autogear er et norsk teknologiselskap som er spesialisert på elektronisk kjørebok til bruk i biler som brukes både i jobb og privat. Selskapet har levert elektronisk kjørebok i over 10 år og har hovedkontor i Oslo.

Les mer ›

  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler i bloggen: