<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Ny innebygget godkjenningsflyt og prosjektrapport gjør rapportering med Autogear enda enklere for sjåfører og administratorer

Happy young woman sitting on the floor with crossed legs and using laptop on gray background

“Stillstand er tilbakegang” hevdes det i enkelte kretser og slik tenker vi i Autogear også om tjenesten vi leverer. Derfor lanserer vi stadig nye nyttige funksjoner. Nylig gjorde vi det enklere for sjåfører å sortere turer med en innebygget adresseliste. Nå slår vi et slag for enklere rapportering. Vi lanserer innebygget godkjenning av kjøregodtgjørelse og en ny måte å jobbe med prosjekter på.

Godkjenningsflyt for kjøregodtgjørelse

Etter hvert som stadig større bedrifter tar i bruk Autogear så gir dette nye behov i arbeidsflyten. Med vår nye innebygde funksjon for godkjenning av krav om kjøregodtgjørelse gjør vi hverdagen enklere for både sjåfør og sjef.

Hva er nytt?

Kort fortalt kan man nå håndtere alt fram til selve utbetalingen av kjøregodtgjørelsen i Autogear. Tidligere var det nødvendig å håndtere pdfer eller utskrifter for signering og godkjenning med mindre man benyttet et annet system i tillegg.

Arbeidsflyten knyttet til kjøregodtgjørelse før og etter innebygd godkjenning er som følger.

Screen Shot 2020-12-10 at 09.30.53

Godkjenning skjer nå i Autogear, og sjåføren får muligheten til å sende krav til godkjenning i tillegg til mulighetene som har vært der fra før av med å laste ned pdf. etc.

Løsningen er spesielt godt egnet for kunder med flere sjåfører på veien men vil også fungere fint for eksempel for selvstendig næringsdrivende og regnskapsfører. Godkjenning inngår i produktet Autogear Business.

Under ser du en video som viser hvordan du enkelt setter opp og bruker godkjenningsflyten:

 

Prosjektrapport

Kunder som har brukt Autogear en stund får naturlig nok etter hvert ønske om å se på muligheter for utvidet bruk av løsningen. Et tilbakevendende tema i den forbindelse er prosjekter, og derfor har utviklerne i Autogear tatt tak i nettopp dette.

Man har alltid kunne bruke Autogear for å registrere og rapportere kjøring knyttet til prosjekter, men nå gjør vi det enda enklere og mer strømlinjeformet med lansering av prosjektrapportering.

autogear-prosjekt

Hver enkelt tur kan nå markeres med prosjektnummer - i tillegg til de vanlige tingene som jobb/privat, formål, sjåfør, tillegg etc. Listen over prosjekter vedlikeholdes på en egen side, prosjektnummer kan settes på turer i innboksen.

I praksis vil markering av turer knyttet til et spesifikt prosjekt kunne gjøre som følger:
Prosjekter som foregår på spesifikke adresser kan merkes samlet ved å først søke opp turer til og fra prosjektets adresse(r) i innboksen og deretter markere samtlige turer og velg riktig prosjekt i menyen til høyre
På samme måte kan prosjekter innenfor gitte tidsrom knyttes til å turer ved å filtrere i innboksen

Når det skal faktureres etc. knyttet til prosjekter kan man nå bruke en egen prosjektrapport, hvor man basert på valgt tidsrom og prosjekt vil få ut en ferdig rapport med oppsummert og detaljert kjøring knyttet til prosjektet.

Under ser du en video som viser hvordan du enkelt oppretter prosjekter, bruker dem på turene, og henter ut en prosjektrapport:

 

Lanseringskampanje: Har du lyst til å prøve vår nye godkjenningsflyt og prosjektrapport gratis i 30 dager?

Innebygget godkjenning av kjøregodtgjørelse og en ny måte å jobbe med prosjekter på. To smarte funksjoner som vil gjøre hverdagen enklere for både sjåfør og sjef, bedrifter og enkeltmannsforetak. Er dette noe du eller din bedrift kunne hatt nytte av? Klikk her dersom dere ønsker å prøve vår nye godkjenningsflyt og prosjektrapport gratis i 30 dager. Ingen forpliktelser. Ingen bindingstid. Full kontroll. Enklere hverdag.

 

Hvert år får vi inn over 4 millioner kjøreturer i Autogear. Hver tur blir sortert mellom privat og jobb.