<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

Nå fungerer Visma .Net Expense og Autogear enda bedre sammen

Av Autogear 13. februar 2018

Autogear har lenge hatt en integrasjon med Visma .Net Expense på plass. Nå er integrasjonen også tilgjengelig som en del av den forbedrede arbeidsflyten i Autogears oppdaterte webapplikasjon.

I Autogears webapplikasjon kommer turer fra GPS-enheter i bilene ferdig behandlet inn i en innboks. Etter at sjåføren har inspisert turene sendes turer med en verdi - de med kjøregodtgjørelse - til en utboks. Det er på veien videre herfra at Visma .Net Expense nå er integrert direkte i brukeropplevelsen.

Nå har vi funnet opp kjøreboka på nytt! Klikk her for å lese mer om hvordan nye Autogear ble til.

Fra utboksen kan man lage krav om kjøregodtgjørelse, en type reiseregning. Disse tas ofte ut som rapporter i pdf-format. For mange kunder passer dette utmerket siden disse bilagene føyer seg pent inn i rekken av andre bilag og kan behandles med samme prosesser.

For de som bruker Visma .Net Expense har man nå en annen mulighet. Turene som inngår i kravet kan sendes til Visma .Net Expense i stedet for å tas ut i en rapport. Bompenger for turene overføres også når man bruker funksjonen, slik at disse kommer inn som utlegg i Visma.

visma-autogear-app.jpg
Turer fra Autogear kan nå sendes direkte fra utboksen i Autogear til Visma .Net Expense istedet for å tas ut som rapport. Bompenger for turene overføres også når man bruker funksjonen, slik at disse kommer inn som utlegg i Visma.


Klikk her for å lese mer om løsningen i detalj.

Har du ytterligere spørsmål om hvordan Autogear og Visma kan fungere samlet i din bedrift? Klikk her for å bli kontaktet av en av våre kunderådgivere.

visma-summit-1024.jpg
Bilde fra Visma Summit 2018 der Autogear var tilstede sammen med 500 Visma forhandlere.

visma-summit22018.jpg
Jostein Ludvigsen, partneransvarlig i Autogear, var på plass på Visma Summit 2018 sammen med Paul Vuijsters.

Om Autogearbloggen


Autogearbloggen hjelper bedrifter og folk som bruker bil i jobben med å få enkel kunnskap, informasjon, tips og triks om kjøregodtgjørelse og bilhold.

Autogear har levert elektroniske kjørebøker siden 2006 og jobber med å sikre deg full kjøregodtgjørelse.

Les mer på www.autogear.no

  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler i bloggen: