<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

Nå har vi funnet opp kjøreboka på nytt!

Av Autogear 1. juni 2017

Vi har samlet alle tilbakemeldingene kundene våre har gitt oss, og gjort vår elektroniske kjørebok enklere og bedre enn noen gang før. Gled deg til vår største nylansering noensinne, en oppdatert nettløsning som gir deg full kontroll og mer i kjøregodtgjørelse.

autogear-app2017.jpg

I ett og et halvt år har vi i Autogear jobbet med vår nye nettløsning. Nå er vi klare, og kan love enda bedre brukervennlighet og flere muligheter for automatikk.

Målet med oppgraderingen er å gjøre kjøregodtgjørelse så enkelt som mulig. Erfaringen vår i Autogear sier at jo enklere vi gjøre det, desto mer får kundene våre utbetalt. Tidligere elektroniske kjørebøker har egentlig bare vært opplisting av turene. Nå har vi sentrert bruken rundt en innboks, tilsvarende det de fleste vil kjenne fra e-post.

Det gjør det lettere å «videresende» turene dine til riktig kategori, enten de skal legges til utbetaling eller gå til arkivet. Tømmer du innboksen din jevnlig, har du alltid full oversikt over kjøregodtgjørelsen din.

inbox-b.jpgAutomatisk registrerte turer i Innboks. Tidligere elektroniske kjørebøker har egentlig bare vært opplisting av turene. Nå har vi sentrert bruken rundt en innboks, tilsvarende det de fleste vil kjenne fra e-post.
 

Møt din personlige assistent TripEngine


I Autogear har vi som målsetting å lage en kjørebok som skriver seg selv. Nå har vi kommet et stort steg nærmere dette målet. TripEngine er en innebygget robot som du kan lære opp til å fylle ut kjøreboken for deg. Bruker du 15 minutter til å lære opp TripEngine, kan den gjøre mye av jobben med å fylle ut kjøreboken. TripEngine er særlig god til å kategorisere og gi turene dine riktig formål, noe som er ett av Skatteetatens krav til dokumentasjon. Blant annet kan TripEngine:  

  • Kjenne igjen faste adresser og tidspunkt, og gi disse turene riktig beskrivelse. F eks kan alle turer som besøker en bestemt byggeplass på mandager mellom 11 og 13 omtales med formål «Møte med Kunde A»
  • Kategorisere all kjøring på hverdager mellom kl 8 og 16 som jobb, med riktig sats
  • Behandle all kjøring i ferieukene dine som privat
  • Kategorisere ”usystematisk” kjøring i jobb ved å i stedet kjenne til adressene du vanligvis besøker i private ærend

Du kan rangere reglene i TripEngine. Det vil f eks si at en regel som sier at du har ferie kan overstyre andre regler i perioden den gjelder – eller at kjøring til hjemmet alltid er privat uansett når det skjer.

tripengine-b-1.jpgIntuitivt oppsett av regler for automatisk sortering av turer. TripEngine er en innebygget robot som du kan lære opp til å fylle ut kjøreboken for deg.

Den tiden du investerer ved å sette opp regler i TripEngine får du raskt tilbake når du bruker kjøreboken!

I TripEngine har vi også utviklet en plattform som kan gjøre kjøreboken enda mer brukervennlig på sikt. Basert på brukerdata og tilbakemeldingene vi får, vil vi programmere TripEngine til å løse stadig flere problemer for deg.

Nå er også bilen med i kjøreboka


Innboksen er langt fra den eneste oppgraderingen vi gjør denne gangen. Ved å koble kjøreboken til bilens registreringsnummer får du riktig kjøregodtgjørelse til din bil. Dersom du har flere biler kan du enkelt skille mellom bilene i kjøreboka.

Gradvis overføring av eksisterende kunder


Vår nye nettløsning lanseres nå for alle nye kunder hos Autogear. Eksisterende kunder vil gradvis overføres til den nye plattformen, og denne overføringen starter i sommer.

Har du lyst til å prøve vår nye kjørebok?


Klikk her for å bestille Autogears nye kjørebok fra vår nettbutikk. Vi har Norges beste fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke fornøyd kan du ta kontakt med oss på 21 08 02 60 eller kontakt@autogear.no så sørger vi for at du får hevet kjøpet og returnert varen uten kostnad for deg. Vi har 90 dagers fri returrett og ingen bindingstid. Du må tjene for at vi skal tjene. Kom i gang nå.

 

Book en kort produktdemonstrasjon

Om Autogearbloggen


Autogearbloggen hjelper bedrifter og folk som bruker bil i jobben med å få enkel kunnskap, informasjon, tips og triks om kjøregodtgjørelse og bilhold.

Autogear har levert elektroniske kjørebøker siden 2006 og jobber med å sikre deg full kjøregodtgjørelse.

Les mer på www.autogear.no

  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler i bloggen: