<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Optimaliser bedriftens prosjektstyring med Autogear og Tripletex

I en stadig mer digitalisert verden er effektivitet nøkkelen til suksess. For bedrifter som bruker elektronisk kjørebok og regnskapssystemer, kan integrerte løsninger som Autogear og Tripletex gjøre en stor forskjell. Denne artikkelen tar for seg hvordan integrasjonen mellom Autogear elektronisk kjørebok og Tripletex kan forenkle hverdagen for bedrifter.

 

Autogear – Komplett Løsning for Kjørebok, Verktøysporing og Utstyrskontroll

Autogear tilbyr en komplett løsning for effektiv oversikt og rapportering av biler, verktøy og utstyr. Våre tre hovedprodukter – Kjørebok, Verktøysporing (Tag) og Utstyrskontroll (Asset) – gir deg full kontroll og oversikt over selskapets verdigjenstander. Med disse verktøyene kan du enkelt spore og administrere alle bedriftens ressurser, noe som fører til økt effektivitet og reduserte kostnader.

ECIT Autogear_black-1

Les mer om hvordan 9 av 10 bedrifter opplever tap av eiendeler
 

 

Tripletex – Enklere Regnskap og Bedriftsstyring

Tripletex gir deg full kontroll over din bedrift, enten den er liten eller stor. Vi gjør regnskap enklere, morsommere og mer effektivt. Våre ledende regnskapsløsninger er designet for å effektivisere, forenkle og automatisere prosesser, noe som bidrar til økt verdiskapning for norske bedrifter. Med Tripletex får du en helhetlig plattform som dekker alle dine regnskapsbehov.

Tripletex-logo-transparent-1

Les mer om hva Tripletex kan tilby her

 

Integrasjon mellom Autogear og Tripletex

Synkronisering av Prosjekter

Integrasjonen mellom Autogear og Tripletex tillater deg å synkronisere dine Tripletex-prosjekter til Autogear, slik at du kan legge dem til på turene dine. Videre kan du lage en Autogear prosjektrapport som du synkroniserer mot Tripletex Prosjekt. Kjøringen din vil da legges til som ordrelinjer knyttet til et produkt på hvert prosjekt som er brukt.

tripletex prosjekt sync.png

 

Opprett Produkt for Kjøring i Tripletex

Videre kan dere opprett et produkt som dere ønsker at kjøringen din skal knyttes til. Navngi produktet til noe valgfritt, slik som "Kjøring" eller "Bilbruk".

 

Synkronisering og Rapportering

Når produktet er opprettet i Tripletex, kobler du det mot Autogear. Synkroniser dine Tripletex-prosjekter til Autogear og bygg rapporter slik du ønsker. Eksportér deretter tallene til Tripletex. Eksporten legger seg som ordrelinjer på hvert prosjekt, og vi legger også en PDF med alle detaljene i dokumentarkivet.

 

tripletex prosjekt.png

 

Trenger dere også miljørapportering på prosjektene? Les mer her om miljørapportering, den nye bransjestandarden

 

Oppsummering

Ved å integrere Autogear og Tripletex, kan din bedrift effektivisere både kjørebokshåndtering og regnskap. Dette er en investering som ikke bare sparer tid, men også reduserer feil og gir bedre oversikt over bedriftens økonomi. Ta steget mot en mer effektiv arbeidsdag med Autogear og Tripletex i dag.

 

Les mer her og få et tilbud på Autogear elektronisk kjørebok

Du kan også send oss en epost på salg@autogear.no eller ringe oss på 21 08 02 60 for mer informasjon og et uforpliktende tilbud 📞

Vi snakkes!

 

autogear-tripletex1024