<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Møt Autogears Utviklingsdirektør

Stefan Jacobsen er en av gründerne av Autogear og har i dag ansvar for produktutviklingen. Hans jobb er å utvikle ting du ikke vet at du ønsker deg. Ennå.  

Autogear lanserer nå en ny webapplikasjon. Mannen bak er utviklingsdirektør Stefan Jacobsen, som har jobbet over 1,5 år med den nye løsningen. Oppdateringen er Autogears mest omfattende noen gang.

stefan1.jpg

- Denne gangen ønsket vi å gjøre kjøreboken enklere å jobbe i. De fleste elektroniske kjørebøker er egentlig bare en «kladdebok på strøm», og bruker ikke de teknologiske mulighetene som finnes for å gjøre hverdagen enklere for brukeren. Vår ambisjon er å gjøre den elektroniske kjøreboken så automatisk og enkel som mulig. Derfor har vi basert brukeropplevelsen på en «innboks» der alle turene dine kommer inn på samme måte som e-post, som er noe alle er kjent med, forklarer Stefan.

inbox-b.jpg
Automatisk registrerte turer i Innboks. Tidligere elektroniske kjørebøker har egentlig bare vært opplisting av turene. Nå har vi sentrert bruken rundt en innboks, tilsvarende det de fleste vil kjenne fra e-post.

6-8 personer fra hele verden har jobbet med å utvikle den nye kjøreboken. Noe av det mest arbeidskrevende denne gangen er TripEngine, en nyutviklet såkalt «gateway» som behandler turene dine før de dukker opp i kjøreboken. TripEngine utgjør også utgangspunktet for mye fremtidig utvikling.

- Vi vet fra tester at mange slurver med å oppgi formål med turene sine. Dette er ett av Skatteetatens krav for at du skal kreve kjøregodtgjørelse, derfor er det viktig å få registrert. Mange fyller inn dette siste dag i måneden, og da er det vanskelig å huske tilbake på alle turene. Målet vårt har vært å få kjøreboken til å fylle ut formålet med turen automatisk. Resultatet er TripEngine, som er en kraftfull motor for å behandle turer. I TripEngine har vi også laget en plattform som kan løse flere oppgaver på sikt, i takt med at vi utvikler mer funksjonalitet i retning av kunstig intelligens, sier Stefan.

tripengine-b.jpg
Intuitivt oppsett av regler for automatisk sortering av turer. TripEngine er en innebygget robot som du kan lære opp til å fylle ut kjøreboken for deg.

100 prosent kjøregodtgjørelse


Helt siden oppstarten har vi i Autogear vært opptatt av å lytte til kundene våre.

- Vi så tidlig at kundeservice var et område vi kunne skille oss ut. Mange av konkurrentene er mer opptatt av teknikken enn av brukerne, og mange av våre kunder er glade for at vi tilbyr noen de kan prate med hvis de trenger hjelp. Vi strekker oss veldig langt for å imøtekomme kundene våre, og samtidig får vi mange forslag til nye funksjoner vi kan utvikle. Produktene våre blir egentlig aldri ferdige, vi vil alltid lete etter forbedringer, sier Stefan.

På slutten av 2015 bestemte Autogear seg for å satse for fullt på kjøregodtgjørelse. Erfaringen så langt viser at dette var vellykket. De som mottar kjøregodtgjørelse utgjør en stor gruppe i samfunnet – cirka 50% av alle bileiere - og har andre utfordringer enn de tradisjonelle kundene innenfor elektronisk kjørebok.

- Målgruppen tvinger oss til å bli best på brukervennlighet for de som tar ut rapporter ofte. Jo , enklere kjøreboken er å bruke, desto mer får kundene i kjøregodtgjørelse, sier Stefan. Vi tror også denne brukervennligheten vil bli satt pris på av andre segmenter, fortsetter han.

- Kjøregodtgjørelse er et godt egnet område for automatisering. I motsetning til mange av konkurrentene våre er kjøregodtgjørelse vårt hovedfokus, og ikke noe vi tilbyr som et biprodukt av noe annet. Som et lite norsk teknologiselskap har vi også muligheten til å snu oss raskt. Det gir oss en stor fordel i markedet, sier Stefan.

Autogears nye kjørebok er allerede er testet på utvalgte brukere, og tilbys nå til nye kunder. Overføringen av eksisterende brukere til den nye applikasjonen skjer fra og med tredje kvartal 2017.

Har du lyst til å prøve vår nye kjørebok?


Klikk her for å bestille Autogears nye kjørebok fra vår nettbutikk. Vi har Norges beste fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke fornøyd kan du ta kontakt med oss på 21 08 02 60 eller kontakt@autogear.no så sørger vi for at du får hevet kjøpet og returnert varen uten kostnad for deg. Vi har 90 dagers fri returrett og ingen bindingstid. Du må tjene for at vi skal tjene. Kom i gang nå.

 

Book en kort produktdemonstrasjon