<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Autogear ønsker Paul Vuijsters velkommen som Head of Sales

Autogear ønsker Paul Vuijsters velkommen som Head of Sales

Paul Vuijsters kommer fra stillingen som Country Manager for Netigate i Norge. I likhet med Autogear selger Netigate softwarebaserte bedriftsløsninger levert som en tjeneste over internett (SaaS). Omsetningen i Netigate Norge økte med over 400% i perioden da Paul ledet selskapet, og organisasjonen ble utvidet fra 4 til 12 ansatte.

Autogear har tradisjonelt vært en sterk aktør blant selvstendig næringsdrivende og andre enkeltbrukere. Nå øker imidlertid etterspørselen og antall innkommende henvendelser fra større bedrifter med ansatte som bruker egen bil i jobb. Fokuset i ansettelsesprosessen av en Head of Sales har derfor vært å finne en resultatorientert avdelingsleder med solid erfaring og gode resultater fra utvikling av salg til norske organisasjoner.

Autogear har mange fornøyde brukere, som primært har kommet ombord med hjelp av inbound marketing. Med Paul om bord er grunnlaget også lagt for å utvide den kraftige veksten med økende grad av oppsøkende B2B-salg.

“Jeg ser frem til å starte i Autogear. Organisasjonen slår meg som robust og menneskene som kompetente. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke selskapets posisjon og vinne ytterligere markedsandeler sammen med dyktige kollegaer” sier Paul Vuijsters.

“Vi har kjørt en meget grundig rekrutteringsprosess for å finne den riktige kandidaten, og er stolte over å ha Paul med på laget. Paul vil være et solid tilskudd til organisasjonen og har erfaringen vi er på jakt etter”, avslutter CEO Annar Bøhn.

Paul Vuijsters får hovedansvaret for salg i Autogear og vil være en sentral del av ledergruppen framover, med ansvar for det samlede salget i samarbeid med Head of Marketing, Sondre Kvipt.

Velkommen Paul!