<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

AutoGear lanserer ny GPS-enhet for elbiler

Norske elbileiere har en rekke fordeler som lave avgifter, gratis bompassering, gratis parkering og kjøring i kollektivfeltet. I tillegg er statens sats for kjøregodtgjørelse høyere. Dette gjør elbilen til et attraktivt arbeidsredskap, både for selvstendig næringsdrivende og for deg som kjører privatbil i jobb. Med den nye 12voltsversjonen av AutoGear Air har det aldri vært enklere for elbileiere å få skattefri kjøregodtgjørelse.

Elektronisk kjørebok sikrer at alle turer blir automatisk registrert og at rapporter er enkelt tilgjengelig. Kjøregodtgjørelse fungerer slik at det er fastsatte satser for hvor mye du kan få tilbake fra arbeidsgiver om du bruker privatbil i jobb. For tradisjonelle biler ligger dette på 4,10 kr per kilometer under 10 000 km og 3,45 kr per kilometer over 10 000 km. Har du elbil derimot, får du normalt 4,20 kroner tilbake per kjørte kilometer – uansett kjørelengde. Kjøregodtgjørelse inntil 3,8 kr per kilometer er skattefritt.

Den nye AutoGear Air er utviklet spesielt for elbiler, og du kan enkelt plugge enheten inn i en 12 volts utgang (det man vanligvis kjenner som sigarettenneren). Uansett om du kjører en Nissan Leaf, Tesla, Renault Zoe eller en e-Golf - AutoGear Air passer til alle typer elbiler.

Vinn-vinn for arbeidsgiver og arbeidstaker

Både arbeidsgiver og arbeidstager kan spare mye på å bruke elbiler. Raskere fremkommelighet, gratis parkering og null bompenger er fordeler for arbeidsgiver. Høyere kjøregodtgjørelse og lavere driftskostnader er fordelene for deg som arbeidstaker.

De siste årene er det blitt veldig vanlig å lease elbil privat. Hvis du gjennomsnittlig kjører ca. 1000 km i mnd i jobb, så kan du faktisk få hele månedsbeløpet for leasing tilbake som skattefri kjøregodtgjørelse. Elektronisk kjørebok hjelper deg å holde oversikten, slik at du får med deg alle kilometerne du har krav på.  

Klikk her for å laste ned vår ebok: "Hva er egentlig kjørebok?"

Nyutviklet GPS-enhet

AutoGear Air er skreddersydd for elbiler og består av en GPS-enhet i bilen og en app du kan bruke på PC, nettbrett eller mobil. Hver enkelt tur registreres automatisk i kjøreboken online, og du får enkelt oversikt over alle kjøreturene du har hatt i jobbsammenheng. Du får oversiktlige bilag til refusjon fra arbeidsgiver, med korrekte satser for din kjøring.

Tidligere var elektroniske kjørebøker ofte tilkoblet diagnoseporten i bilen. Nye AutoGear Air har fått ny hardware som gjør det mulig å koble kjøreboken direkte inn i sigarettenneren. Dette gjør at kjøreboken passer til alle typer biler, også bruktimporterte elbiler. 

Ta "Kjøreboktesten" på 2 minutter og finn ut om kjørebok lønner seg for deg

Eksklusivt samarbeid med Elbilforeningen

AutoGear har nylig signert en samarbeidsavtale med elbilforeningen. Det gir deg som elbileier ekstra gode avtalevilkår og mange fordeler som gjør det lettere for deg å bruke bilen i jobben. Du kan lese mer om samarbeidet med elbilforeningen her, eller klikk deg inn på elbilforeningens medlemssider for detaljer og bestilling.

 

New Call-to-action