<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

SmartDok og Autogear intensiverer samarbeidet

Nytt samarbeid forenkler hverdagen til norske entreprenører når SmartDok nå tilbyr elektornisk kjørebok gjennom sin løsning.


Account Managere i SmartDok, Anders Josefsson og Preben Nygaard er klare for å levere kjørebok til bygg- og anleggsbransjen. Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby Autogear sin løsning gjennom vårt system, sier salgssjef Per Tore Hansen. (Foto: SmartDok)


SmartDok er Norges mest brukte løsning for bygg- og anleggsbransjen. Siden 2005 har de hatt som mål og forenkle hverdagen til entreprenører. Mer enn 35 000 brukere benytter i dag SmartDok for å få oversikt 
og kontroll over timer på mann og maskin, vareforbruk, service på maskiner og vedlikehold, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, logging av sprengstoffuttak, brøytelister med mer. Etter at skattemyndighetene kom med krav til obligatorisk kjørebok 1. januar 2016 har mange av SmartDok sine kunder ønsket seg en elektronisk kjørebok i systemet.

– Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby Autogear sin løsning gjennom vårt system, sier salgssjef Per Tore Hansen. For SmartDoks kunder vil kjøreboken komme opp som et eget menyvalg, og du vil få opp Autogear på ditt SmartDok dashbord. Til høsten vil integrasjonen bli enda tettere.

Besøk SmartDoks nettsider for å lese mer om integrasjonen dersom du er SmartDok-kunde og ønsker å få tilgang til Autogears elektroniske kjørebok.