<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Slik velger du riktig Autogear-løsning

I bunn av alle Autogears løsninger ligger nøyaktig registrerte ruter, brukervennlige funksjoner og ferdige rapporter som vil tilfredsstille både regnskapsførere og revisorer. For å komme i gang må man likevel finne ut hvilken av løsningene Basic, Premium og Business som passer best. I denne artikkelen tar vi for oss forskjellene og gir veiledning til de som fremdeles er usikre etter å ha sett på oversikten på nettsidene våre.

Basic og Premium er for enkeltpersoner med kjøregodtgjørelse

På overskriftsnivå er følgende bakgrunnen for de ulike løsningene vi tilbyr: Basic og Premium er for enkeltpersoner som kun skal ha utbetalt kjøregodtgjørelse. Business er for andre typer brukere.

Utviklingen av Basic og Premium er gjort med tanke på at løsningen skal være enklest mulig å bruke, og antall rapporter er redusert til den eneste man trenger, nemlig krav om kjøregodtgjørelse.


Basic - kun for de som kjører relativt lite bil i jobb

Skillet mellom Basic og Premium ligger i hvordan turene blir registrert og kommer inn i webløsningen. Med Basic skjer dette ved hjelp av en app på telefonen, med Premium sendes turene direkte fra bilen ved hjelp av en GPS-enhet.

Basic vil typisk egne seg best for de som ikke kjører så mye, ettersom sporing med applikasjonen på mobil bør skrus på for hver tur man kjører, mens Premium er mer egnet for de som kjører privatbil i jobb ganske hyppig. Premium er primært relevant for de som har mer enn 1500 kroner i kjøregodtgjørelse i måneden, tilsvarende ca. 10 mil jobbkjøring per uke. For de som kjører mindre enn dette er Basic et godt alternativ.

BESTILL AUTOGEAR BASIC ELLER PREMIUM PÅ NETT


Business for bedrifter med ansatte som bruker privatbil i jobb

Autogear Business er laget med tanke på å være den perfekte løsningen for bedrifter med ansatte som mottar kjøregodtgjørelse. Administrator vil få full oversikt over påløpt kjøregodtgjørelse og bompenger, samtidig som den ansattes privatliv skjermes ved hjelp av en solid personvernfunksjon. I tillegg vil man dersom man ønsker det kunne benytte oversiktsbilder over hvor bilene befinner seg og avansert aktivitetsrapportering knyttet til kjøring. For denne målgruppen så er det viktig å sikre effektiv opplæring og oppfølging til de ansatte. Støtte til dette inngår som en del av Business-abonnementet.

 

Business for å redusere eller unngå beskatning på bedriftseide biler

Autogear Business er som nevnt for alle de som ikke er enkeltpersoner og mottar kjøregodtgjørelse. Det vil si at produktet også er egnet for en rekke andre andre bruksområder. Det typiske er at man bruker Autogear for å redusere eller unngå beskatning på privat bruk av biler eid av bedriften. Her det finnes en rekke ulike lover og regler som man må forholde seg til. Derfor får alle Business-kunder med bedriftseide biler informasjon og oppfølging som sikrer at de får det rette oppsettet av sin Autogear-konto.


TA KONTAKT MED VÅRE KUNDERÅDGIVERE FOR ET TILBUD PÅ AUTOGEAR BUSINESSOm å kjøpe flere Premium i stedet for en Business-konto med alle bilene på

“Men Business er jo mye dyrere enn Premium - hva om vi bare kjøper flere Premium?” vil kanskje enkelte innvende. Det er selvfølgelig i prinsippet ingenting i veien for å f.eks. tegne et Premium-abonnement per ansatt.


Erfaring viser imidlertid at vinningen ofte går opp i spinningen når en bedrift ønsker å bli behandlet som en rekke enkeltbrukere. Ikke bare går man glipp av de funksjonsmessige fordelene, men man får heller ikke en oppstartshjelp og kundeservice som er tilpasset bedriftsbrukere. Derfor oppfordrer vi sterkt alle som vurderer å gå for denne løsningen om å ta en prat med våre kunderådgivere først. De har mandat til å gi rabatter basert på faktorer som f.eks. antall biler.


Fremdeles usikker?

Med over 3 millioner biler på veien i Norge så er det klart at det finnes utrolig mange kundetyper og bruksområder for elektronisk kjørebok. I denne artikkelen har vi tatt for oss de viktigste variantene og hvilke løsninger de bør velge men det vil fremdeles selvfølgelig være tvilstilfeller. Derfor har vi kunderådgivere som kan finne ut av dette med deg i løpet av en kort telefonsamtale.

KLIKK HER Å BOOKE EN GRATIS EKSPERTVURDERING