<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Møt vår daglig leder, Stefan Jacobsen

Stefan Jacobsen startet ECIT Autogear AS sammen med Jostein Ludvigsen. De var to unge menn med en stor interesse for teknologi og en drøm om å skape noe nytt. Med en lidenskap for nyskaping og en fast tro på at teknologi kan gjøre en forskjell, drev de firmaet fra smått til stort. Som daglig leder har Stefan sørget for at teamet hans alltid er like engasjerte som ham i å gi kundene det beste. ECIT Autogear AS viser i dag tydelig Stefans evne til å tenke nytt og jobbe for å gjøre ting bedre.

------

Hva inspirerte deg til å starte denne bedriften?
Jeg var ferdig utdannet i et vanskelig arbeidsmarked da dot com boblen sprakk. Løsningen ble å skape sin egen arbeidsplass. Jeg var heldig som teamet opp med en annen sulten gründer med mange gode ideer, og så var vi i gang. 

Hvordan holder Autogear seg innovativ og relevant i et stadig skiftende marked?Vi har mange sterke konkurrenter her i Norge, og for å være attraktive må vi sørge for at både produkter og servicenivå er på høyt nivå og i stadig utvikling. Vår viktigste egenskap er nok at vi lytter til feedback fra våre kunder, og i vårt roadmap-team sitter det representanter fra både salg og kundeservice. Vi skal alltid gripe tak i gode ideer, og i noen få tilfeller har det gått mindre enn en uke fra en kunde gir oss en fantastisk liten idé, til at det er ferdig rullet ut i vår løsning. Det er veldig gøy når det skjer.

Kan du dele en nylig suksesshistorie som du er spesielt stolt av?Jeg her veldig stolt av at Autogear er en bra arbeidsplass for våre ansatte. Vi har nylig feiret 10-års jubileum for en av våre unge (!) ansatte, og flere andre nærmer seg 10 år. Det siste året har vi også med stor suksess utelukkende promotert nye unge ledere fra egen organisasjon. Denne ekspertisen vi bygger i organisasjonen smitter over på alt vi driver med og har gitt oss en skikkelig boost! 

Sist, men ikke minst, hva er din favoritt funksjon i Autogear elektronisk kjørebok?På privaten synes jeg Locator-appen er superpraktisk for å sjekke hvor bilene i husstanden befinner seg. På den måten rekker jeg å gjemme laptopen og begynne på middagen akkurat før det er for sent.  

stefan-profil-s_h