<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

NYHET! Ny integrasjon med PowerOffice Go automatiserer både kjøreboken og regnskapet!

Av Autogear 19. august 2019

Som første leverandør av kjørebok lanserer nå Autogear full integrasjon med det populære økonomisystemet PowerOffice Go. Med integrasjonen kan du enkelt overføre underlag for kjøregodtgjørelse og firmabilbeskatning varebil klasse 2 direkte til PowerOffice Go. 

Bodøbedriften PowerOffice har siden 1998 levert regnskaps- og økonomisystemer som bidrar til økt lønnsomhet for små og mellomstore bedrifter. PowerOffice har som mål at regnskapet fører seg selv. En kjørebok som også fører seg selv blir derfor en naturlig utvidelse. 

Autogear har siden 2006 hatt som mål å forenkle hverdagen for de som er avhengige av å bruke bil i arbeidsdagen. Vi har en visjon om fullstendig automatisering, sier daglig leder i Autogear Annar Bøhn. Vår målsetning er å gjøre kjøregodtgjørelse og variabel firmabilskatt fullstendig automatisk - slik at sjåføren ikke trenger å gjøre noe annet enn å kjøre for å få riktig lønn. Solide integrasjoner med ledende aktører som PowerOffice er helt essensielt for å gjøre denne visjonen til virkelighet.

Med den nye integrasjonen kan man nå enkelt sende nøkkeltall for kjøregodtgjørelse og firmabilbeskatning varebil klasse 2 direkte fra kjøreboken til lønnsystemet. I PowerOffice Go dukker turene og bompengene opp som ferdige samleposter på lønnslippen. Det nødvendige underlaget for revisjon etc. ligger tilgjengelig med alle detaljer i Autogear.

Bruker du Tripletex eller Visma? Klikk her for å se alle våre integrasjoner.

Regnskapsføringen av kjøregodtgjørelse og variabel firmabilskatt vil dermed foregå automatisk, slik at både sjåfører og regnskapsmedarbeidere får frigjort verdifull tid.

lonnsrapport
Integrasjonen sender underlag til lønnslinjer direkte fra Autogear til PowerOffice Gos lønnssystem. I PowerOffice Go dukker turene og bompengene som har blitt sendt opp som samleposter på lønnslippen. 

 

Kom i gang i dag:


Er du kunde av PowerOffice? Klikk her for å prøve Autogears kjørebok gratis i 60 dager.

Er du kunde av Autogear? Klikk her for å prøve PowerOffice Go gratis i 30 dager.

Er du kunde av både Autogear og PowerOffice? Slik aktiverer du integrasjonen.

Har du spørsmål? Klikk her for å komme i kontakt med en av våre kunderådgivere.

Om Autogearbloggen


Autogearbloggen hjelper bedrifter og folk som bruker bil i jobben med å få enkel kunnskap, informasjon, tips og triks om kjøregodtgjørelse og bilhold.

Autogear har levert elektroniske kjørebøker siden 2006 og jobber med å sikre deg full kjøregodtgjørelse.

Les mer på www.autogear.no

  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler i bloggen: