<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Nyhet! Med innebygd adresseliste kan du nå lære opp Autogear direkte i innboksen

Autogears visjon er at alt med kjørebok skal gå 100% automatisk. Sortering av turer mellom jobb og privat er derfor en viktig funksjon. Med lanseringen av adresseliste tar vi nå enda et stort steg i retning av full automatikk. Sortering av turer får en ny dimensjon og kjøreboken blir smartere og smartere etterhvert som den brukes.

Riktig sortering med adresseliste og skatteregler

Før turer blir synlige i innboksen hos Autogear så har de vært innom det vi kaller TripEngine. I TripEngine får turen lagt på eventuelle bompenger, samtidig som formål og om turen er jobb eller privat foreslås basert på brukernes innstillinger.

Med adresselisten vil TripEngine nå kunne avgjøre om en tur skal stå som privat eller jobb. Dette skjer basert på skattereglene. Et konkret eksempel kan være et besøk til en fast kunde utenfor normal arbeidstid. Adresselisten gjør det også mulig å sette et navn - for eksempel en bedrift - på hver adresse, samt å sette ulike formål som “kundebesøk” på turer til og fra hver enkelt adresse.

Komplett adresseliste over tid. Uten å forlate innboksen

Du kan løpende legge til adresser i adresselisten din ved å klikke på etiketten bak hver adresse.

Adresser man besøker kan løpende legges til i adresselisten - rett fra innboksen. Selv uten definert arbeidstid vil man dermed etterhvert som man har besøkt sine vanligste adresser få en riktig utfylt kjørebok. Rent praktisk skjer dette ved at man klikker på en etikett på hver adresse og fyller inn riktig informasjon.

Opplasting av ferdige lister. For umiddelbar effekt

Adresselisten har en egen side i Autogears webløsning hvor man se og redigere alle adresser man har lagt inn. På samme side kan du også legge inn nye adresser selv om du ikke har besøkt dem ennå.

Dersom man ønsker å laste opp en fullstendig liste over adresser, for eksempel en kundeliste fra et CRM-system - så kan man det også. Dette skjer gjennom import av regneark. Med alle kunder registrert i Autogear vil man med trygghet kunne velge at alle andre turer skal komme inn som private.

Verdt å merke seg

Turer mellom hjem og fast arbeidssted teller ikke som jobbturer. Derfor skal faktisk fast arbeidssted merkes som privat i Autogear. Dermed vil i tråd med reglene turer til og fra jobb komme inn som private.

I kombinasjon med definert arbeidstid under innstillinger i Autogear så blir adresseboken spesielt kraftfullt.

På tide å automatisere?
Har du lyst til å prøve den nye funksjonen vår?

Dersom du allerede er kunde av Autogear er det bare å logge seg inn og begynne å bruke adresselisten. Dersom du ikke er kunde, men har lyst til å prøve en automatisk kjørebok som sorterer turer for deg kan du klikke her og fylle inn navn, epost og telefonnummer