<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

NYHET! Autogear lanserer full integrasjon med Tripletex

Fører du reiseregninger i Tripletex? Eller kjørebok i Autogear? Da har vi gode nyheter til deg. Nå kan du enkelt sende krav om kjøregodtgjørelse direkte fra Autogear til Tripletex´reiseregningsmodul. Integrasjonen gir en enda mer effektiv arbeidsflyt, samtidig som kjøregodtgjørelse og bompenger blir riktig hver måned. 


I Autogears webapplikasjon dukker automatisk turer fra GPS-enheten i bilen ferdig behandlet opp i sjåførens innboks. Etter at sjåføren har inspisert turene sendes turer med en verdi - de med kjøregodtgjørelse - til en utboks. Fra utboksen kan man lage krav om kjøregodtgjørelse. Disse tas ofte ut som rapporter i pdf-format for deretter å sendes videre som bilag som føres av regnskapsavdelingen.


Dette steget gjøres overflødig av den nye integrasjonen. Nå kan Autogearkunder med Tripletex sende kravet direkte til Tripletex istedet. Bompenger for turene overføres også når man bruker funksjonen.

Er du regnskapsfører? Slik øker Autogear nøyaktigheten og effektiviteten i bedrifters regnskap


I Tripletex dukker turene og bompengene som har blitt sendt opp som en ferdig utfylt reiseregning som kan sendes videre til godkjenning. Regnskapsføringen av kjøregodtgjørelsen vil dermed foregå automatisk.


Fordeler ved integrasjonen:

  • Automatisk registrering av turer og bompasseringer.
  • Sjåfør slipper å ta ut, signere og videresende bilag.
  • Regnskapsfører slipper å regnskapsføre nøkkeltall manuelt.
  • Manuelle kilder til feil er fjernet fra prosessen

 

Enkelt API-oppsett

For å komme i gang med integrasjonen må du først aktivere API 2.0 modulen hos Tripletex. Dette er gratis. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette. Du trenger deretter en brukernøkkel pr ansatt fra Tripletex. Mer info om dette finner du her.

I Autogear fyller du inn brukernøklene for hver ansatt, som vist her. Koblingen er nå på plass, og du kan begynne å flytte turer fra Autogear til Tripletex.

Autogears integrasjon sender krav om kjøregodtgjørelse direkte fra Autogear til Tripletex sin reiseregningsmodul. I Tripletex dukker turene og bompengene som har blitt sendt opp som en ferdig utfylt reiseregning som kan sendes videre til godkjenning. Regnskapsføringen av kjøregodtgjørelsen vil dermed foregå automatisk.
Autogears integrasjon sender krav om kjøregodtgjørelse direkte fra Autogear til Tripletex sin reiseregningsmodul. I Tripletex dukker turene og bompengene som har blitt sendt opp som en ferdig utfylt reiseregning som kan sendes videre til godkjenning. Regnskapsføringen av kjøregodtgjørelsen vil dermed foregå automatisk.

 

Kom i gang i dag


Er du Tripletex kunde? Klikk her dersom du ønsker å prøve Autogear gratis.

Er du Autogear kunde? Klikk her for å prøve Tripletex gratis.

Har du spørmål? Klikk her for å komme i kontakt med en av våre kunderådgivere.

 

Om Tripletex:
Tripletex er et norsk selskap med over 20 000 kunder og 80 000 brukere. Selskapet startet opp i 2002, og har siden den gang tilbudt et komplett, skybasert økonomisystem med regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregning, lønn og prosjekt, samt en egen bransjeløsning for VVS- og elektrobransjen.