<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Medlemsavtale for Norges Eiendomsmeglerforbunds

Autogear har etter hvert fått kunder hos de fleste eiendomsmeglerhusene i Norge. Nå inngår også Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Autogear en avtale som sikrer alle i bransjen en ekstra god deal. Rammeavtalen gir medlemmene en meget godt rabattert pris samt forenkler det å komme igang med kjøreboken.

“Eiendomsmeglere har en travel hverdag, og må kunne jobbe raskt og effektivt for å sikre kunders tilfredshet - derfor er det midt i blinken for disse å få kjøringen sin digitalisert”, sier Teamleder Salg i Autogear Sandra Flotve. “Vi ser frem til å kunne tilby meglere fra alle landets meglerhus en fantastisk avtale, skreddersydd for deres behov”, fortsetter hun.

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest er et av de selskapene som har gått “all inn” for Autogear, med over 100 aktive brukere. Viktig for de var ikke bare å få digitalisert kjøring + bom og ferjer, men også at godkjennelsesprosessen var sømløs. Når megleren har godkjent alle sine jobbturer, flyter denne fint over til nærmeste leder, som i Autogear kan godkjenne alt for utbetaling - uten å måtte skrive ut eller flytte ting over i annet system.

Klikk her for å lese mer om fordelsavtalen hos nef.no

Norges Eiendomsmeglerforbund (www.nef.no) er et profesjonsforbund for alle som har rett til å megle eiendom og består i dag av 2.800 medlemmer. Autogear er et norsk SaaS teknologiselskap som er spesialisert på elektronisk kjørebok, med over 11.000 kunder, primært i Norge.