<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Møt vår økonomimedarbeider, Therese

Therese er en av veteranene i ECIT Autogear, med en karriere som strekker seg tilbake til 2011 da selskapet ennå var kjent som SOKO AS. Som den med lengst ansiennitet etter daglig leder, har Therese opparbeidet seg en imponerende bredde av erfaring gjennom årene, fra kundeservice og ordrehåndtering til salg og fakturering. I dag er hun en uvurderlig del av økonomiteamet som økonomimedarbeider, hvor hun sørger for upåklagelig håndtering av fakturaer, budsjetter og finansiell nøyaktighet, og står som garantist for at alt går korrekt for seg i selskapets finansielle transaksjoner.

 

Hva fikk deg interessert i økonomi og regnskap til å begynne med? Jeg har alltid hatt en interesse for tall, økonomistyring og struktur generelt. Etter at ECIT Autogear ble en del av ECIT, åpnet alle informasjonskanaler seg og jeg fikk gleden av å møte utrolig mange inspirerende personer. Dette har utviklet seg til en karriere interesse og noe jeg nå ønsker å videreutdanne meg innen. 

Hva er den mest tilfredsstillende delen av jobben din, og hvorfor? For meg er struktur og system ikke bare en interesse – det er en del av hvem jeg er. Jeg får en indre ro når alt er på plass.Dette gir meg uansett en fordel i jobben, både hva jeg leverer og på personlig plan. Det er også givende å se resultatene på bedriftsnivå, spesielt når alle legger ned en imponerende innsats.

Hvordan slapper du av etter en travel periode på jobb?Etter en travel periode tilbringer jeg tid med familie og venner, dra på hytta for å koble helt av. Så kommer vi litt tilbake forrige spørsmål, orden. Begynner gjerne med en husvask, neida, joda. Er helt sikker på at det er noen der ute som kan relatere seg til det!


Sist, men ikke minst: hva er din favoritt funksjon i Autogear elektroniske kjørebok? 
Først vil jeg si, at det er fantastisk at systemet er utviklet slik at det kan benyttes til så utrolig mange forskjellige formål! Favoritten må for meg bli Tags.  Nå har ikke jeg noen verktøy å spore, men barn som liker å teste reaksjonstiden og har fart som Usain junior. Så, parenthack; tags i klær eller skolesekken. 

 

20240131_110324000_iOS