<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Gripr har integrert med ECIT Autogear!

Griper har integrert med Autogear for en enda mer sømløs flyt av informasjon. Er du håndverker som ser etter digitalt verktøy for å enkelt få oversikt over prosjekter, ta bilder, fylle ut sjekklister og rapportere forbruk av materialer og timer? Da kan Gripr være noe for dere!

 

Dashboard

 

Gripr: Den mobile verktøykassen for håndverkere

Gripr er designet som en omfattende mobil verktøykasse for håndverkere som stadig er på farten og trenger å holde styr på prosjektene sine effektivt og enkelt. Denne appen gjør det mulig for brukerne å få full kontroll over sine arbeidsprosjekter ved å tilby funksjoner som prosjektplanlegging, dokumentasjon av fremgang, og oppdatering av materialforbruk og tidsbruk.

Hvem er Gripr for?

Gripr er ideelt for alle typer håndverkere, som snekkere, elektrikere, flisleggere og rørleggere, som ønsker en enkel og effektiv måte å administrere prosjekter på. Det er spesielt nyttig for de som foretrekker praktisk arbeid over papirarbeid og trenger en løsning som de kan stole på daglig.

Med Gripr får du et verktøy som støtter deg gjennom hele prosjektet, fra start til slutt, med kraftige funksjoner som gjør hverdagen enklere og mer produktiv.

 

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt på salg@autogear.no, tlf 21 08 02 60
Du kan også lese mer på bloggen til Gripr.

  Gripr - Dokumentasjonsverktøy for håndverkere