<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

Autogear blir en del av ECIT

Autogear blir en del av ECIT

Autogear AS har i oktober 2019 blitt en del av ECIT AS, et av Nordens største teknologi- og økonomihus med 1200 ansatte og 1,2 milliarder i omsetning. ECIT samler alt en bedrift trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag etter målsetningen om å gjøre det enklere for kundene å drive selskap.

“Siden Autogear AS ble til i sin nåværende form i 2016 så har selskapet jobbet 100% med kjørebok til bruk for kjøregodtgjørelse og variabel firmabilbeskatning. Derfor har systemer og prosesser knyttet til reiseregning, lønn og regnskap blitt naturlige kontaktpunkter med omverdenen. At Autogear nå blir en del av et selskap som kombinerer kompetanse innen økonomi, IT og forretningsløsninger passer derfor perfekt.”
sier daglig leder i Autogear, Annar Bøhn.

Autogears nye hovedeier ECIT ble startet i 2013 og hadde den gang en omsetning på 63 millioner kroner. I 2018 hadde dette vokst til 1,2 milliarder. Gruppens hovedkontor er på Fornebu og lokalkontor finnes i Norge, Sverige, Danmark og England.

Som for andre enheter i ECIT så vil gründerne av Autogear fortsette som medeiere og ansvarlige for utviklingen i selskapet. Dagens tjenester vil videreføres sammen med de kundevennlige prisene og betingelsene som Autogear har blitt kjent for.

Daglig leder i Autogear Annar Bøhn
“Det å bli en del av ECIT er utelukkende svært positivt for Autogear og kundene våre. Effekten kommer blant annet fra ECITs størrelse, som gjør oss til den desidert mest solide leverandøren på markedet. Videre vil Autogears kunder nyte godt av de unike faglige og tekniske ressursene vi får som en del av et ledende regnskaps- og IT-miljø.” sier daglig leder Annar Bøhn.

Autogear har 19 ansatte og omsatte i 2018 for 19 MNOK. Antall ansatte påvirkes ikke av transaksjonen. DNB Private Transactions fungerte som tilrettelegger i prosessen. Ny styreleder blir Halvor Sewell Aspaas, som tar over for Andres Flaaten. Flaaten fortsetter som styremedlem.