<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">
Gå til innhold

9 av 10 bedrifter opplever tap av eiendeler

Ni av ti bedrifter opplever tap eller tyveri av verdifullt utstyr. Med Autogear TAG og Autogear Asset kan du endelig ta kontroll over situasjonen, vite nøyaktig hvor utstyret befinner seg, og hvem som er ansvarlig for det – enten de har det med seg eller har etterlatt det.

Dette betyr mindre tid brukt på unødvendig leting og mer tid dedikert til økt produktivitet med Autogear utstyrskontroll. Få slutt på frustrasjonen og bekymringene, og opplev den totale tryggheten og effektiviteten som Autogear Business-løsningene gir deg.

 

 

Autogear Asset 

Autogear Asset er en sporingsenhet med en enorm batterikapasitet som holder produktet gående i opp til flere år uten strømforsyning. Den kan brukes i et bredt spekter av bruksområder, fra sporing av containere/tilhengere til sporing av kjøretøy- her er ingen behov for små eller store. Grunnet enheten har eget batteri og SIM-kort vil Autogear Asset kunne festes og plasseres hvor som helst. En av våre kunder har f.eks plassert Autogear Asset i snøscootere som er lagret ulike steder i den norske fjellheimen. Enheten kan festes hvordan det er ønskelig, slik som strips og skruer. 

 image-png-Feb-21-2024-09-10-38-6999-AM

Autogear Tags  
Veil pris: Kr. 199,- eks mva /mnd (Pr mars 2024)
Beskrivelse: Tilbehør til Autogear Business (kjørebok)
Informasjon: salg@autogear.no eller ring 21 08 02 60

 

 Autogear Tag 

Med Autogear Tag kan du enkelt følge med på posisjonen til dine eiendeler ved å bruke Locator enten via nettleseren på datamaskinen eller mobilappen. Enten det er sanntidsoppdateringer eller siste registrerte posisjon, har du full oversikt over dine Tags og eiendeler. Tag sender sin posisjon via en Autogear GPS (kjøreboken i bilen) eller Autogear Locator app som ansatte kan installere på mobilen sin. Autogear Tag har en rekke bruksområder, slik som verktøy, verktøykasser, større verktøy, for eksempel kompressorer, stiger, tilhengere og lignende 

 

Autogear Tags  
Veil pris: Kr. 49,- eks mva /mnd (Pr mars2024)
Beskrivelse: Tilbehør til Autogear Business (kjørebok)
Informasjon: salg@autogear.no eller ring 21 08 02 60