<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

Slik fungerer en gratis prøveperiode med Autogear

Av Autogear 15. oktober 2020

Er du nysgjerrig på elektronisk kjørebok? Da har du nå mulighet til å prøve Autogear helt gratis. Er du allikevel litt usikker? Vi forstår det! La oss vise deg hvordan vår prøveperiode fungerer i praksis.

 1. Det første du må gjøre for å komme igang med din prøveperiode er å fylle ut skjemaet du finner på denne siden
 2. Etter at du har fyllt ut skjemaet vil en av våre kunderådgivere ta kontakt med deg for å få satt opp en konto, starte prøveperioden og avtale levering av GPS-enheten. Vi har fri frakt, og ingen oppstartskostnad eller bindingstid på abonnementet.
 3. Få dager etter at du har snakket med en av våre kunderådgivere vil du få en pakke i posten. Pakken inneholder en GPS-enhet til bilen din.
 4. Du vil i samme tidsrom (noen dager før eller etter) også motta en faktura i posten som betales dersom du ønsker å fortsette med Autogear etter prøveperioden. Fakturaen skal kun benyttes dersom du ønsker å fortsette som kunde etter prøveperioden.
 5. Dersom det går 7 arbeidsdager fra du avtalte levering av enheten uten at du har mottatt den så ber vi deg ta kontakt slik at vi kan finne ut hva som eventuelt har gått galt med forsendelsen.
 6. GPS-enheten plugger du selv inn i bilen din. Dette tar vanligvis 20 sekunder.
 7. Når GPS-enheten er installert vil turene dine automatisk registreres og du kan logge deg inn i vår nettløsning og begynne å bruke kjøreboken.
 8. Dersom du ikke ønsker å fortsette med Autogear etter prøveperioden så gir du beskjed til vår kundeservice før prøveperioden er over. Deretter sender du GPS-enheten tilbake i posten. Esken du fikk GPS-enheten i kan benyttes for å sende enheten i retur. Vi refunderer porto for forsendelsen dersom du sender oss en kopi av kvitteringen - f.eks. et bilde på epost. Husk at prøveperioden startet den dagen en av våre kunderådgivere tok kontakt med deg for å sette opp kontoen. Du når vår kundeservice på kontakt@autogear.no eller på tlf 21 08 02 60. 
 9. Dersom du ønsker å fortsette å bruke Autogear er det bare å betale fakturaen som følgte med GPS-enheten din. Etter prøveperioden koster Autogear fra 99 kr pr mnd. inkl mva., avhengig av hvilket abonnement du har valgt

Med gratis prøveperiode og ingen bindingstid så kan du være trygg på at du ikke blir fanget i et abonnement du ikke har lyst på. Samtidig får Autogear gleden av å få lojale og fornøyde kunder blant de som velger å fortsette etter gratis test.

Klikk her for å komme igang med din gratis prøveperiode i dag.

Prøv Autogear gratis i 30 dager

Om Autogearbloggen


Autogearbloggen hjelper bedrifter og folk som bruker bil i jobben med å få enkel kunnskap, informasjon, tips og triks om kjøregodtgjørelse og bilhold.

Autogear har levert elektroniske kjørebøker siden 2006 og jobber med å sikre deg full kjøregodtgjørelse.

Les mer på www.autogear.no


  Få e-post om nye innlegg: