<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

HVORDAN VIRKER DET    LOGG INN   SE VÅRE MODELLER

Slik fungerer en gratis prøveperiode med Autogear

Av Autogear 17. august 2017

Er du nysgjerrig på elektronisk kjørebok? Da har du nå mulighet til å prøve Autogear helt gratis i 30 dager. Er du allikevel litt usikker? Vi forstår det! La oss vise deg hvordan vår prøveperiode fungerer i praksis.

  1. Det første du må gjøre for å komme igang med din prøveperiode er å fylle ut skjemaet du finner på denne siden
  2. Etter at du har fyllt ut skjemaet vil en av våre kunderådgivere ta kontakt med deg for å få satt opp en konto og avtale levering av GPS-enheten. Vi har fri frakt, og ingen oppstartskostnad eller bindingstid på abonnementet.
  3. Få dager etter at du har snakket med en av våre kunderådgivere vil du få en pakke i posten. Pakken inneholder en GPS-enhet til bilen din og en faktura du kan betale dersom du ønsker å fortsette med Autogear etter prøveperioden. Fakturaen skal ikke benyttes med mindre du ønsker å fortsette som kunde etter prøveperioden.
  4. Dersom det går 7 arbeidsdager fra du avtalte levering av enheten uten at du har mottatt den så ber vi deg ta kontakt slik at vi kan finne ut hva som eventuelt har gått galt med forsendelsen.
  5. GPS-enheten plugger du selv inn i bilen din. Dette tar vanligvis 20 sekunder. Klikk her for å se vår monteringsguide.
  6. Når GPS-enheten er installert vil turene dine automatisk registreres og kan du logge deg inn i vår nettløsning og begynne å bruke kjøreboken.
  7. Dersom du ikke ønsker å fortsette med Autogear etter prøveperioden så gir du beskjed til vår kundeservice senest 30 dager etter at du mottok enheten. Deretter sender du GPS-enheten tilbake i posten. Esken du fikk GPS-enheten i kan benyttes for å sende enheten i retur. Vi refunderer porto for forsendelsen dersom du sender oss en kopi av kvitteringen - f.eks. et bilde på epost. Du når vår kundeservice på kontakt@autogear.no eller på tlf 21 08 02 60.
  8. Dersom du ønsker å fortsette å bruke Autogear er det bare å betale fakturaen som følgte med GPS-enheten din. Etter prøveperioden koster Autogear fra 99 kr pr mnd. inkl mva., avhengig av hvilket abonnement du har valgt

Med gratis prøveperiode og ingen bindingstid så kan du være trygg på at du ikke blir fanget i et abonnement du ikke har lyst på. Samtidig får Autogear gleden av å få lojale og fornøyde kunder blant de som velger å fortsette etter gratis test.

Klikk her for å komme igang med din gratis prøveperiode i dag.


Om Autogearbloggen


Autogearbloggen hjelper bedrifter og folk som bruker bil i jobben med å få enkel kunnskap, informasjon, tips og triks om kjøregodtgjørelse og bilhold.

Autogear har levert elektroniske kjørebøker siden 2006 og jobber med å sikre deg full kjøregodtgjørelse.

Les mer på www.autogear.no


Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler