<img src="//bat.bing.com/action/0?ti=5116139&amp;Ver=2" height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden;">

7 gavetips til en som kjører mye bil

Av Bente Skogsrud 17. desember 2015


Det er ikke alltid like lett å finne gode gaver. Kloke hoder vil ha det til at man skal gi noe som mottageren faktisk får bruk for, og det er vi enige i. Hos AutoGear kjenner vi en type mennesker spesielt godt - de som kjører mye bil. Her er våre beste gavetips til disse landeveiskrigerne!

1. Musikk eller lydbøker for en mer interessant tur 

 

Timene kan bli lange alene i bilen på veien. Radioen er en god hjelper, men noen ganger er det godt å ta kontroll selv. Med noenlunde rimelig priset mobilt internett over hele landet kan man nå streame i tillegg. Vi foreslår at du kjøper gavekort fra for eksempel www.spotify.com eller www.storytel.com og hjelper folket på landeveien med å få timene til å gå. 

2. Kaffeordning - mot tørste og trøtthet

 

Tørsten og trøttheten plager mange av landets langdistansesjåfører. Hva er vel en bedre gave til disse enn et kaffeabonnement? Her finnes det flere tilbydere, men for å få en personlig vri kan det være lurt å velge www.statoil.no. Ikke bare kan man kjøpe denne gaven inntil siste sekund før feiringen, man kan også velge mellom "sølv, mørkeblå og klassisk hvit". 

3. Klassiske komfortprodukter - flaut, men godt?

 

Man ser kanskje ikke de klassiske komfortproduktene for bil så ofte lenger. Men det betyr ikke at de har sluttet å gi en personlig og hjemmekoselig opplevelse på veien! Sjekk ut www.biltema.no for ratttrekk, massasjeseter og annet tilbehør som kan gjøre bilturen mer vennlig. 

4. Veihjelp - "you´ll never drive alone"

 

Alle kan komme ut for problemer underveis. Med denne gaven kan du gi økt trygghet og en rekke andre fordeler. Ett års medlemskap hos www.naf.no gir både deg og mottageren mindre å bekymre dere for. Kanskje kan dere planlegge neste ferietur med den klassiske veiboka også?

5. Førstehjelpsputen over alle førstehjelpsputer

 

Mens vi er på temaet sikkerhet: Enhver ansvarlig sjåfør bør ha en solid førstehjelpspute. Gi din omreisende venn et utvalg av førstehjelpsutstyr som er forberedt på det beste med "Noraid Extreme vanntett" fra Trygg og Sikker. Den kan bli med i båten og på fjellet også, og inneholder utstyr som brukes av profesjonelle.

6. Bakgrunnstoff - se veien med nye øyne

 

Mens man kjører rundt i Norge ser man mye flott. Dette gavetipset gjør det enklere å forstå og sette pris på landskapet som fyker forbi utenfor vinduet. Med boken "Det som ble Norge" kan du gi svaret på blant annet spørsmålet "Hvorfor har vi egentlig fjorder og fjell" i gave. Du finner boken her.

7. Mindre papirarbeid - og mer penger?

 

De som kjører langt må ofte levere kjørebok for å få refundert sine utgifter. Vi tar oss derfor friheten å nevne at en elektronisk kjørebok fra AutoGear også kan være en utmerket gave som sparer mottageren for tid og penger. Velg Connect for den prisbevisste og Air for den som alltid vil være oppdatert på www.autogear.no/shop.

"Den som kjenner en som kjører mye skal mange gaveidéer finne" er kanskje ikke et etablert ordtak, men sant er det! Vi håper dette ga inspirasjon til neste innkjøp og håper alle får noe de får bruk for neste gang det feires. Hva tenker du om hva man trenger på veien?


New Call-to-action

Om Autogear

Om Autogear

Autogear er et norsk teknologiselskap som er spesialisert på elektronisk kjørebok til bruk i biler som brukes både i jobb og privat. Selskapet har levert elektronisk kjørebok i over 10 år og har hovedkontor i Oslo.

Les mer ›

  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.
Få e-post om nye innlegg:


Siste artikler i bloggen: